Om Digitalakademiet

Trine Grung.png

Det er mange aktører som forteller deg hvordan du skal lykkes på nettet, men ytterst få har faktisk klart å skape resultater.

Gjennom Digitalakademiet lærer vi ambisiøse mennesker hvordan de kan ta i bruk nettet på best mulig måte for å skape gode resultater. 

  • Vi har vært på reisen selv og vet hva som skal til for å lykkes.
  • Vi vet hva DU må gjøre for å lykkes.
  • Vi kjenner fallgruvene slik at du slipper å gå i dem.
  • Vi kjenner snarveiene slik at du får raskere suksess.


Trine Grung er gründeren bak Digitalakademiet, og med seg i teamet har hun 2 dyktige medarbeidere som har som mål å hjelpe deg med å skape synlighet på nettet og hjelp til å mestre alt det tekniske. 

Svar på dine spørsmål

Dette er svar på noen av spørsmålene vi ofte får:

Hvor foregår kursene?

Alle våre opplæringsvideoer er nettbaserte. Videoer laget for din utvikling. Du kan se dem hjemme, på mobilen, på Ipaden eller koble dem opp til din skjerm på jobb. 

Utmelding

Du kan selv melde deg ut når du ønsker. Vi har skapt et medlemssamfunn for å dele all vår kunnskap enkelt. Vi lever for å levere bra innhold og strekker oss langt for våre kunder. 

Hvor finner jeg kursene?

Du får tilgang til alle kursene når du blir medlem i Digitalakdemiet. Det er enkelt å klikke seg rundt slik at du finner det du trenger å lære mer om. . 

Hvordan få kundeservice?

I din ønsket medlemsperiode vil det være masse informasjon inne i kursportalen om hvordan du kontakter teamet. Vi er her for at deltagerne skal lykkes. Vi har daglig support via chat og i en lukket Facebookgruppe.

Instagram